Бізнес-центр ДИНАСТІЯ

Комфортні умови для ефективної роботи. На площі 8530 м2 розміщені офіси, що відповідають сучасним стандартам якості: високотехнологічні інженерні системи, підтримка службою експлуатації, цілодобова охорона, підземний паркінг і відкрита стоянка.

Детальніше

Бізнес-центр ДИНАСТІЯ

Місцезнаходження: вул. Антоновича, 46-46а, Київ

Клас: А

Поверховість: 8 поверхів

Корисна площа: близько 8530 м2

Орендована площа типового поверху: близько 810 м2

Паркінг: підземний на 9 машиномісць і наземний на 62 машиномісця

Планувальне рішення: відкрите планування приміщень

Введення в експлуатацію: 2015 рік.

РОЗТАШУВАННЯ

8-ми поверховий будинок офісного центру класу А ДИНАСТІЯ знаходиться в центральному діловому районі Києва на перетині вулиць Антоновича та Жилянської. Дане місце розташування будівлі робить його зручним як для персонального, так і для громадського транспорту. Бізнес-центр розташовується в трьох хвилинах ходьби (350 метрів) від станції метро «Олімпійська», а на виході з нього розміщуються зупинки громадського наземного транспорту.

ІНТЕР'ЄР

Елегантний інтер'єр холу, що поєднує в собі віяння класичного стилю і стилю модерн, створює незабутню затишну атмосферу статусного комфорту.

Натуральні матеріали - горіховий шпон, бронзові дзеркала, мідні орнаментальні решітки та дизайнерські маніпуляції з бельгійськими світильниками DeltaLight, створюють гостинний простір для ділових людей.

ОСОБЛИВОСТІ СИСТЕМ БУДИНКУ

Ліфтова система

У бізнес центрі встановлено три пасажирських ліфта фінського виробника KONE. Ліфти оснащені інтелектуальними системами управління.

Скління

• Енергозберігаючі вікна бельгійського концерну Reynaers зі склопакетами Saint-Gobain і фасадна система забезпечують зниження витрат на експлуатацію будівлі.

• У будівлі забезпечений доступ природного освітлення, вид з вікон доступний з кожного робочого місця.

Системи безпеки та зв'язку

• Система пожежної безпеки складається з автоматичної адресної системи виявлення пожежі на ранній стадії і сигналізації про пожежу, а також автоматичної системи оповіщення всередині будівлі.

• Система відеоспостереження периметра офісного центру, включаючи паркінг, всі вхідні групи і ліфтові холи.

• Система контролю доступу, в тому числі і на паркінг.

• Цілодобова охорона офісного центру.

• В офісному центрі надають послуги великі телекомунікаційні провайдери України: «Укртелеком», «Космонова», телекомунікаційна група Vega.

Електропостачання

• Два незалежних підключення забезпечують надійне електропостачання

Кондиціонування та опалення

• Припливно-витяжна система кондиціонування і багатоступінчастої фільтрацією, виробництво Clivet (Італія).

• Можливість індивідуальної терморегуляції для кожного приміщення.

Екологічність

• Бізнес центр побудований з матеріалів, які відповідають європейським стандартам екологічної безпеки, і відповідає європейським стандартам енергоефективності.

• Внутрішнє і зовнішнє освітлення виконано з використанням LED-технологій.

ПАРКІНГ І ПРОЇЗД

У БЦ «Династія» обладнаний підземний паркінг з антиковзаючим покриттям Sika і автоматичною системою порошкового пожежогасіння, а також відкрита стоянка на 62 машиномісця з можливістю головного проїзду з вулиці Антоновича і додаткового проїзду з вулиць Жилянської та Володимирської.

scroll