GRAND-PRIX OPENAIR

Спортивні задоволення в форматі Luxury: футбол, теніс і багато іншого. У фітнес клубі Гран-Прі створена атмосфера, що сприяє успіхам. Тут все налаштовує на досягнення поставленої мети, а кращі тренери завжди готові прийти на допомогу. Вся команда клубу націлена на успіх в будь-яких починаннях, що гарантує не тільки особисті спортивні перемоги, а й прекрасний настрій, позитивні емоції в ході тренувань.

Детальніше

GRAND-PRIX OPENAIR

Спортивний оазис в серці української столиці Grand-Prix Openair пропонує:

1. Футбол.

Поле для міні-футболу (20 х 40 м) призначене для тренувань різних вікових категорій відвідувачів клубу, воно відповідає найвищим стандартам якості (сертифікація FIFA). Покриття ULTIMA Grass висотою 4 см створює чудові умови для гри як професіоналів, так і новачків.

2. Теніс.

Корти з покриттям CASALI Evolution для дорослих і дітей розділені, що дозволяє проводити тренування у зручний час. Всього 5 кортів - 2 для великого і 3 для дитячого тенісу, є сертифікація ITF.

3. Стрітбол.

Вид командної гри - різновид баскетболу. Гра проводиться на спеціальному майданчику під відкритим небом.

4. Біг.

Універсальна кардіонагрузку представлена в клубі чудовими біговими доріжками від кращих світових виробників.

5. Лаунж-зона.

Комфорт в клубі забезпечений в будь-який час його роботи: ввечері вмикається спеціальне освітлення, щоб час тренувань не обмежувався світловим днем. Роздягальні і інші приміщення загального користування радують сучасними дизайнерськими новинками в обробці і відмінною функціональністю.

Не помітити переваги клубу складно:

• Унікальні технології, які застосовувалися в ході будівництва та оздоблення, покликані стати основою для майбутніх спортивних звершень.

• Концепція фітнесу та спорту на відкритому майданчику блискуче втілена в життя. Клуб знаходиться далеко від жвавих трас, але разом з тим він комфортний для тих, хто вважає за краще пересуватися по місту на власному авто. Парковка розрахована так, щоб місць на ній вистачило всім бажаючим.

• Безпека на вищому рівні, це стосується і самих майданчиків, і відвідувачів.

scroll